ХЕРСОНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №1
ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Підсумки VII щорічного конкурсу "Гуманне ставлення до тварин"
Підсумки VII щорічного конкурсу
22 Травня 2024 р.

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Благодійна організація "Благодійний фонд "Щаслива лапа" провели VII щорічний конкурс "Гуманне ставлення до тварин", метою якого є популяризація та пропедевтика гуманного ставлення до тварин в суспільстві, насамперед серед учнівської молоді, розуміння відповідальності за домашніх улюбленців, усвідомлення необхідності захисту "братів наших менших", виховання дбайливого ставлення до тварин та бажання піклуватися про них, удосконалення здібності обговорювати тему в різних формах творчого самовираження.
Протягом навчального року діти складали, декламували та викладали у соцмережі вірші на тему "Шлях безпритульного хвостика додому".
Організатори отримали 460 конкурсних робіт з чуттєвою та змістовною поезією. У віршах учасники розповідали історії загублених та покинутих тварин, їх важкі життєві шляхи у пошуку справжніх господарів; закликали оберігати чотирилапих, допомагати їм та ніколи не зраджувати.
Учні Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради теж долучилися до конкурсу, двоє дітей - СУХАРЬ Матвій (5-А клас) та ЧИЖ Віктор (5-А клас) стали переможцями конкурсу (ІІІ місце), ще троє учнів отримали грамоти учасника конкурсу - БОНДАРЕНКО Емма (5-Б клас), БАРГАН Кіра (5-А клас), СЕЙТУМЕРОВ Кирило (5-А клас).
Адміністрація гімназії щиро дякує учасникам та їх керівниці - Ользі БОГДАН за чудові роботи та небайдужість до долі тварин!

  усі новини