ХЕРСОНСЬКА ГІМНАЗІЯ №1
ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Safer Internet Day
Safer Internet Day
7 Лютого 2024 р.
06 лютого весь світ відзначає День безпечного Інтернету. Щороку вчителі англійської мови Херсонської гімназії № 1 долучаються до заходів та обговорюють з гімназистами важливі питання безпеки в Інтернеті.
І сьогодні робота на уроках була спрямована на визначення ризиків та небезпек, які можуть виникнути в Інтернеті, особливо для молодого покоління, а також на визначення стратегій та рекомендацій щодо забезпечення їхньої безпеки в цифровому просторі. Вчителі акцентували увагу на таких аспектах, як захист особистої інформації, уникання контактів з невідомими особами в мережі, уміння розпізнавати шахраїв та фейкові новини, а також важливість етичної поведінки в Інтернеті.
Учні переглядали відео, розгадували вікторини, створювали чудові презентації та постери, грали в інтерактивні ігри, спрямовані на підвищення обізнаності та розвиток навичок учнів у сфері кібербезпеки. Учителі проходили навчання на курсах та відвідували вебінари.
Заходи, які проводилися, сприяють підвищенню обізнаності учнів та вчителів щодо безпечного користування Інтернетом, створенню позитивного і безпечного середовища онлайн для всіх учасників освітнього процесу.
  усі новини