ХЕРСОНСЬКА ГІМНАЗІЯ №1
ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Спробувати себе у ролі вчителя географії? Чому б і ні!
Спробувати себе у ролі вчителя географії? Чому б і ні!
21 Березня 2024 р.

Спробувати себе у ролі вчителя географії? Чому б і ні! Саме так вирішили учні 7-х і 9-х класів Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради. Ініціатива йшла від учителя Людмили ГУСЄВОЇ, а день проведення, 21 березня, обрали не випадково, бо саме на нього припав крайній урок географії перед весняними канікулами.
Отож, учителями були: Христина ДЕНИСЕНКО (7-А кл.), Катерина МИХАЙЛИК і Поліна РЕВЕНЮК (7-В кл.), Данило ПРОХОРОВ та Ілля ПАЛАНИЦЯ (9-А кл.), Дар`я ДМИТРЕНКО (9-В кл.).
Темою уроків 7 кл. стали: "Найвідоміші об`єкти, занесені до Світової природної спадщини ЮНЕСКО Євразії". Учні грали в ігри Wordwall, працювали на онлайн-дошках Padlet, Jamboard та багато спілкувалися.
Темою уроків у 9 кл. стали: "Особливості виробничого процесу та чинники розміщення підприємств, що виробляють тканини різних видів, одяг, шкіряно-взуттєву продукцію. Чинники та центри розміщення текстильного, швейного, шкіряного, взуттєвого виробництва в Україні. Найбільші на світовому ринку країни-виробники та країни-експортери тканин, одягу та взуття. Народні промисли в Україні." Здобувачі освіти грали в ігри, дивилися відеоролики, опрацьовували презентації, картографічний матеріал, створювали конспекти на онлайн-дошках.
Попереду канікули, тож спільно проведений час був не тільки цікавим, а й корисним. Усі вчителі впоралися з уроками на відмінно, змогли, навіть, відзначити оцінками однокласників. Дякуємо за вашу натхненну працю! Гарного відпочинку!

  усі новини