ХЕРСОНСЬКА ГІМНАЗІЯ №1
ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Підсумки Тижня природничих дисциплін -2024
Підсумки Тижня природничих дисциплін  -2024
15 Квітня 2024 р.

Протягом 08.04-12.04.2024 в Херсонській гімназії №1 пройшов Тиждень природничих наук. Заходи були заплановані серед учнів 5-11 класів.
Для здобувачів освіти були проведені релаксаційні хвилинки під час онлайн уроків та створено фото - колаж "Весна у місті в якому я живу" (дивитися ТУТ), учні із задоволенням долучилися до створення дошки Padlet з даної теми. Серед паралелі 5-х класів вчитель Ольга БОГДАН провела захід "Розмова по колу "Як у моїй сім`ї зберігають природне середовище", де обговорили питання бережливого ставлення до природи, та залучила дітей до участі у конкурсі віршів "Гуманне ставлення до тварин".
Вчитель Наталя ЯНЧУК разом з учнями 6-х класів провела круглий стіл "Екологічні проблеми моєї планети" на якому були запропоновані ідеї їх вирішення, а Людмила ГУСЄВА у 7-х класах дослідила "Зв`язки України з країнами Європи та Азії", яка досить актуальною в наш час. Учні 8-х класів за сприяння Людмили МОНАСТИРЬОВОЇ пограли у Веб-квест "Подорожуємо електромобілем", та згадали видатних фізиків та їх вклад в науку.
9 - ті класи були залучені до конкурсу проєктів "Мій стартап"(вчитель Ольга БОГДАН), дискусії "Міські види транспорту обласних центрів України"(Вчитель Людмила ГУСЄВА) та біологічного брейн-рингу (вчитель Тетяна ШКОДА). Юлія КРАВЧЕНКО організувала візуальний калейдоскоп "Природничі науки в професіях майбутнього" для паралелі 10-х класів, що сприяє вибору майбутньої професії здобувачів освіти, а Тетяна ЗАПОТОЧНА звернула увагу на актуальне питання сучасності - "Екомаркування-це важливо" на уроці - диспуті з учнями 11-х класів.
Пишаємося нашими учнями, справжніми любителями природи!

  усі новини