ХЕРСОНСЬКА ГІМНАЗІЯ №1
ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Наталія УСТИНОВА презентувала проєкт
Наталія УСТИНОВА презентувала проєкт
28 Березня 2024 р.

В рамках проєкту «Підтримка оновлення української освіти», який фінансово забезпечує Програма трансформаційної співпраці Міністерства закордонних справ Чеської Республіки, триває онлайн-курс «Управління школою в кризових ситуаціях». Захід організовано для директорів закладів освіти Херсонської, Миколаївської та Одеської областей. Курс знайомить керівників шкіл з досвідом чеських базових та середніх шкіл, які пов’язані з темами дистанційного навчання та кризового управління. Презентуються як конкретний досвід та приклади практики деяких шкіл, так і узагальнені висновки, які базуються на дослідженнях Чеської шкільної інспекції.

27 березня розглядалися питання отримання грантів як позабюджетного фінансування для розвитку шкіл. Мета вебінару – ознайомити учасників із оголошенням конкурсу міні-грантів та поділитися детальною інформацією щодо написання проєктів. Провести супервізію запрошено Наталію УСТИНОВУ, директорку Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради, яка взяла участь у даній програмі навесні 2023 року.  Під час виступу Наталія Валентинівна представила проєкт Гімназія оnline: модернізація та розширення функціональності вебсайту як засіб підвищення конкурентоспроможності закладу освіти в умовах воєнного стану, який переміг на конкурсі минулого року. Директорка зупинилася на важливості вибору теми проєкту та основних акцентах при написанні заявки: визначення мети, завдань проєкту та індикаторів перевірки досягнення мети, визначення цільової аудиторії тощо. Наталія Валентинівна продемонструвала модернізований сайт, зазначивши, що все, що було заплановано для успішної реалізації проєкту, було виконано: змінено кольорову гаму, осучаснено головну сторінку, оновлено  інформаційний блок для батьків, додано слайдер тощо.

Успішний результат участі в проєкті – це свідчення того, що нічого немає неможливого, варто лише повірити в себе і зробити перший крок.

  усі новини