ХЕРСОНСЬКА ГІМНАЗІЯ №1
ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
День визволення Херсона - 2023 (початкова школа)
День визволення Херсона - 2023 (початкова школа)
11 Листопада 2023 р.

11 листопада 2023 року вся Україна зі сльозами радості відзначила першу річницю визволення Херсону від російських окупаційних військ. Саме рік тому українські прапори знов замайоріли в нескореному місті. За вісім місяців окупації херсонці продемонстрували справжню незламну козацьку волю та прагнення свободи. Цей день є святом для всіх українців, адже він символізує перемогу добра над злом.
Учителі початкових класів Херсонської гімназії №1 разом зі своїми вихованцями активно долучилися до відзначення цієї події. У всіх класах провели виховну годину "Нескорений Херсон у моєму серці". В ході бесіди говорили про небезпеку життя в окупації, про мирні мітинги херсонців, про звільнення міста та життя містян зараз. Хвилиною мовчання вшанували пам`ять загиблих воїнів місцевої тероборони, які вступили у нерівний бій у Бузковому парку, а живим віддали належну шану. Діти розповідали про своїх рідних та близьких, які боронять Україну. Слухали вірші та співали пісні про нескорений Херсон. Майже кожна сім`я взяла участь у виготовленні листівок-подяк та оберегів для бійців, які продовжують боротьбу на херсонському напрямку фронту. Родзинкою заходів стала онлайн-виставка малюнків, присвячена Дню визволення Херсону.
Діти надовго запам`ятають цей день. День, який рік тому приніс свободу в наше місто. Херсон - це Україна! Слава Україні!

  усі новини