ХЕРСОНСЬКА ГІМНАЗІЯ №1
ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
День народження "Кобзаря"
День народження
12 Квітня 2024 р.

Вас запросили на день народження?! Виникає багато питань: що подарувати, який приготувати сюрприз? Ще складніше вирішити ці проблеми, якщо свято в книги. Не дивуйтеся, адже книги, як і люди, теж мають свій день народження.
Олена ПАНЧЕНКО запросила своїх учнів на знайомство з книгами-ювілярами та День народження "Кобзаря" - першої збірки Тараса Григоровича Шевченка.
Вибір подарунків був великим: скласти вікторину за текстом книги-ювіляра, створити комікс, осучаснити сюжет, додавши ілюстративний матеріал, музичне оформлення, заповнити робочий аркуш привітаннями та побажаннями автору тощо. Кожен вибирав подарунок до душі.
Свято вийшло весело, креативно, а основне - незабутньо. Знову переживали вже давно забуту історію, подорожуючи віртуальним музеєм, міркували над проблемами, порушеними в збірці, обговорювали її актуальність і дивувались вічній молодості ювіляра, яка з роками лише оновлюється й набирає сили.
Найкраще свято для книги - коли цю книгу читають і перечитують! А її довголіття залежить від читачів. Пам`ятаймо про це!

  усі новини