ХЕРСОНСЬКА ГІМНАЗІЯ №1
ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
18 квітня - Міжнародний день пам`яток і визначних місць.
18 квітня - Міжнародний день пам`яток і визначних місць.
18 Квітня 2024 р.

18 квітня - Міжнародний день пам`яток і визначних місць
Учитель української мови Людмила КОЗЛОВА запропонувала учням 5-В класу підготувати розповідь про своє улюблене визначне місце будь-якого куточка світу. Результати вразили всіх, адже діти, незалежно від свого місця перебування, розповідали про рідну Херсонщину, сонячну, квітучу до війни, і розбиту, скалічену сьогодні. Вибрані об`єкти оживали, набували яскравості, наповнювалися особливим змістом. А з якою гордістю п`ятикласники розповідали про нашу головну площу - площу Свободи! Місце, яке об`єднувало херсонців у боротьбі з ворогом, місце сильної енергетики протистояння, волі, сили духу!
Для когось незабутнім пам`ятним куточком була його вулиця, парк чи сквер, які розташовані поруч. Але якими б різними не були ці описи, їх об`єднувала любов до рідного краю й віра в завтрашній переможний день.
Україна сповнена своїми дивами. Вона несказанно багата на культурні пам`ятники та різні історичні визначні пам`ятки, але чи буде в наших нащадків можливість помилуватися ними, доторкнутися до минулого, цілком залежить від нас. Вивчайте, гордіться та бережіть свою історію!

  усі новини